Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Groot protest tegen sluiting Sportcentrum Ruitershorn

Lokale radio interview met D. Boekholt (F: dropshot74.nl)

Lokale radio interview met D. Boekholt (F: dropshot74.nl)

MENTERWOLDE – Badmintonvereniging Dropshot ’74-voorzitter Danny Boekholt uit Muntendam roept alle gebruikers van Sportcentrum Ruitershorn en Muntendammers op om volgende week donderdag naar het gemeentehuis in Muntendam te komen. Die avond staat namelijk de sluiting en sloop van Ruitershorn op de raadsagenda. “Ik reken op 200 tot 250 mensen. Ik hoop dat de voegen uit de stenen vliegen van het gemeentehuis”, zegt de voorzitter.

Boekholt: “Badmintonvereniging Dropshot ’74 is een van de vaste gebruikers van Ruitershorn. Sluiting van deze sporthal betekent ook vrijwel zeker het einde van onze sportclub”. Wethouder Veenstra van de gemeente Menterwolde zegt echter dat de jeugdleden in de sporthal van dorpshuis ‘De Menterne’ in Muntendam kunnen spelen en dat de senioren in ‘De Noordsuythoeve’ in Noordbroek terechtkunnen. Volgens Boekholt is juist het uit elkaar halen van deze groepen de doodsteek voor zijn club.

Protestmars

Donderdag 15 december is de raadsvergadering waarin het college de plannen indient om Sporthal Ruitershorn te sluiten. Dropshot ’74 roept dan haar leden op om te protesteren tegen sluiting van de sporthal. “Wij roepen jullie allemaal op om op donderdag 15 december om 19.00 uur aanwezig te zijn bij De Menterne in Muntendam alwaar wij met alle verenigingen in optocht zullen vertrekken naar het gemeentehuis om te protesteren”, aldus de voorzitter.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.