Direct naar de inhoud.

Oproep: Theater Geert Teis zoekt spullen uit de oude doos

  • door:
  • op:
Geert Teis in vroeger jaren

STADSKANAAL – Op 14 november 2017 bestaat Theater Geert Teis precies 50 jaar. Een prachtige gelegenheid om in het seizoen van 2017/2018 eens flink uit te pakken.

Oude foto’s

Naast allerlei andere activiteiten stelt Teis een tentoonstelling samen met alles wat er over en van Teis te vinden is. Helpt u het theater deze tentoonstelling zo compleet mogelijk te maken? Heeft u op zolder nog een oude foto van het theater, een krantenartikel of iets anders dat met het theater te maken heeft? En mag het gebruikt worden in de tentoonstelling? Kom het dan langsbrengen of neem contact op met het theater.

Regio artiesten

Teis opent het theaterseizoen met een speciale voorstelling met tal van regionale artiesten. Een voorstelling die de geschiedenis en de medewerkers van het theater, de geschiedenis van zijn naamgever en de lokale gemeenschap en natuurlijk het publiek in zich verenigt. De tentoonstelling hierbij maakt het beeld compleet.

Contact

Theater Geert Teis (Stadskanaal). Geopend van maandag t/m vrijdag van 13.00 – 16.30 uur. Telefoon: 0599 631 731 – www.theatergeertteis.nl



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal