Direct naar de inhoud.

Feestelijke oplevering woningen Schultestraat in Borger

  • door:
  • op:
(F: PrachtigBorger.nl )

BORGER – Tijdens een feestelijke oplevering van woningen aan de Schultestraat op donderdag 26 januari om 10.00 uur, overhandigt wethouder Ton Souverein de 1e sleutel aan de heer en mevrouw Robben.

Het betreft negen onder architectuur gebouwde energiezuinige en levensloopbestendige woningen. Hiermee gaf ‘Hesco Bouw’ invulling aan locatie ‘de Borgh’ aan de Schultestraat in Borger. Het perceel van circa 4000 m2 kwam vrij na de verhuizing van CBS de Borgh naar mfa Het Hunzehuys aan de Molenstraat.

Energiezuinig
Het plan van Hesco Bouw werd gekozen uit de ingediende plannen van een vijftal projectontwikkelaars. De gerealiseerde woningen voldoen aan alle voorwaarden als duurzaamheid, toekomstbestendigheid, inspelen op woonbehoeften en samenhang met andere plannen in Borger, conform de Woonvisie Borger-Odoorn. Wethouder Ton Souverein: “Dit plan met energiezuinige woningen betekent een waardevolle invulling voor deze locatie. Weer een project in Borger waarbij duurzaamheid voorop staat.”-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal