Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Gees Bouwes winnaar Mens Erger Je Niet toernooi

De Mens-Erger-Je-Niet finale

STADSKANAAL – Afgelopen zaterdag heeft Gees Bouwes zich als debutant deelnemer laten kronen tot meest ergerlijke mens van Stadskanaal.  Zelf is ze erg trots op haar prestatie en dat is gepast. Tijdens de lustrum-editie van het open Knoalster kampioenschap Mens-erger-je-niet in Buurtcentrum Maarsstee bleek zij de sterkste van de 38 deelnemers.

Sportief

In de finale gaf Bouwes de andere drie finalisten Edwin Tulp, Rald Bruggink en Marlies Kuiper het nakijken. Zoals gewoonlijk was de strijd gedurende de gehele middag weer uiterst spannend maar sportief, met steeds wisselende kansen. Zo lijkt de strijd weer gewonnen, zo staat een deelnemer weer met lege handen. Tijdens de prijsuitreiking ontvingen alle vier finalisten een VVV-bon. Jong en oud hebben zich de hele middag weer kostelijk vermaakt.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.