Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Hendrik Harders (93) is ook nu weer van de partij

Gijs van Dijk (PvdA) en Hendrik Harders (PvdA) in Stadskanaal 

STADSKANAAL – De politieke partijen maken zich weer op voor de verkiezingen. Elke zaterdag tonen leden hun partijkleuren. Deze keer maakte de Partij van de Arbeid het centrum van Stadskanaal roodgekleurd. De bekende Groninger PvdA-politicus Henk Nijboer was van de partij, maar het winkelend publiek kon ook in gesprek met de hoogste nieuwkomer Gijs van Dijk. De huidige vice-voorzitter van de FNV liet zich graag fotograferen met de oudste campaigner uit Stadskanaal.

Hendrik Harders is inmiddels 93 jaren oud en vanaf de oprichting op 9 februari 1946 lid van de partij. Vanuit zijn scootmobiel steunt hij lijsttrekker Lodewijk Asscher: “Meer banen, fatsoenlijk werk, eerlijk loon. Daar knok ik voor!”. De sociaal-democratische waarden maken dat Harders ook op woensdag 15 maart weer zijn stem uitbrengt op de Partij van Arbeid.

(ingezonden)

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

1 Reactie op “Hendrik Harders (93) is ook nu weer van de partij

  1. “Vanuit zijn scootmobiel steunt hij lijsttrekker Lodewijk Asscher: “Meer banen, fatsoenlijk werk, eerlijk loon. Daar knok ik voor!”. De sociaal-democratische waarden maken dat Harders ook op woensdag 15 maart weer zijn stem uitbrengt op de Partij van Arbeid.”

    En vervolgens komt het kabinet met “werken met behoudt van uitkering”. Daar heeft de PvdA ook aan meegewerkt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.