Direct naar de inhoud.

Zwaan aangereden in Veendam

  • door:
  • op:
Foto: Peter Panneman

VEENDAM – (Peter Panneman) Aan de Buitenwoellaan is vrijdagmiddag 3 februari ter hoogte van het AVEBE kantoor een knobbelzwaan aangereden.

De automobilist kon het dier niet meer ontwijken, met een aanrijding tot gevolg. Medewerkers van de dierenambulance hebben zich over het dier ontfermd en constateerden een gebroken poot. Ondanks enkele telefoontjes lukte het hun niet het dier onder te brengen in verband met de heersende vogelgriep.

Door tussenkomst van dierenarts Braam,(die gelijk een pijnstiller toediende) is de zwaan aldaar ondergebracht. En is er van daar uit inmiddels verdere opvang geregeld. De partner van de ongelukkige zwaan bleef op veilige afstand toekijken. De automobilist heeft zich gemeld bij de politie.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal