Direct naar de inhoud.

Carnavals vereniging Elk en Ain uut Gasgat is er klaar voor

  • door:
  • op:

Prins Peter de Allergrootste [ foto: Peter Panneman ]
VEENDAM – Voor het derde jaar is de carnavals vereniging Elk en Ain actief in Ommelanderwijk en Zuidwending. De voorbereidingen voor het carnavals seizoen zijn dan ook alweer in volle gang. In de laatste week van februari zullen de dorpen Zuidwending en Ommelanderwijk weer omgedoopt worden tot Gasgat.

De jeugdcommissie organiseert een kindercarnaval op vrijdag 17 februari in de Wending. De leden van de raad van Elf, onder leiding van Prins Peter de Allergrootste, zullen ook op dit feest aanwezig zijn.

Zondagmiddag 26 februari is er ook iets georganiseerd, maar dat houden ze nog even geheim. Wethouder Wierenga gaat de sleutel op maandag 27 februari overgedragen aan Prins Peter de Allergrootste van carnavalsvereniging Elk en Ain.

Op vrijdag 3 maart zijn de bejaarden en vutters vanaf 17.00 uur uitgenodigd in de Stainkroeg om een snertmaaltijd te nuttigen. Opgave voor deze Snert avond kan plaatsvinden bij Bas Nijboer op Ommelanderwijk 131 (bas_nijboer@hotmail.com of 06-53763653 (na 18.00 uur))

De feestavond is gepland op zaterdag 4 maart 2017 in de Stainkroeg in Ommelanderwijk.
De Moeflons zullen op deze avond hun swingend repertoire ten gehore brengen. Dit beloofd dus een spectaculaire avond te worden. Het thema van de feestavond is Americana. Men hoopt dat iedereen weer net zo mooi gekleed gaat als de voorgaande jaren.

De kaarten voor de feestavond die om 20.00 uur start kunnen worden gekocht bij de volgende verkooppunten: Zuidwending 127, Ommelanderijk 2, Ommelanderwijk 150 en in de Stainkroeg Ommelanderwijk 53.

[Peter Panneman]-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal