Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Hindrik Otto de eerste nieuwe Prins carnaval

Foto: Peter Panneman

VEENDAM – Carnavalsvereniging Elk en Ain uut Gasgat heeft op de elfde van de elfde een nieuwe Prins carnaval gekozen. De voltallige Raad van Elf kwamen in hun residentie de Stainkroeg in Ommelanderwijk bijeen. Daar werd na intern beraad unaniem Hindrik Otto uit Zuidwending tot Prins Carnaval de eerste gekozen. Woensdagavond was de perspresentatie waarbij drie leden van de Raad van Elf verstek lieten gaan.

Gasgat

De voorbereidingen voor het carnavals seizoen zijn inmiddels ook al weer in volle gang. In februari zullen de dorpen Zuidwending en Ommelanderwijk weer omgedoopt worden tot Gasgat met tal van activiteiten met ter afsluiting op zaterdag 10 februari 2018 een grote Carnavalsavond met livemuziek.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.