Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

SC Veendam icoon Henk Nienhuis overleden

Henk Nienhuis – (F: Peter Panneman)

VEENDAM – Oud SC Veendam-trainer Henk Nienhuis is afgelopen zaterdag overleden aan de gevolgen van prostaatkanker. Henk Nienhuis mag met recht een icoon van de Groninger voetbalwereld genoemd worden. In de jaren zestig speelde hij bij SC Veendam. Later werd hij de trainer en zette hij Veendam op de kaart. Veendam promoveerde twee keer naar de Eredivise. Vanaf de jaren tachtig was Nienhuis directeur van de voetbalclub. De laatste jaren ging zijn gezondheid achteruit. Henk Nienhuis is 75 jaar geworden.

(Peter Panneman)

 

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.