Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Toch waarschuwingsborden aan de Buitenwoellaan

(F: Peter Panneman)

VEENDAM – Er komen zo snel mogelijk waarschuwingsborden voor de zwanen aan de Buitenwoellaan in Veendam. Die toezegging kreeg Trijnie Suk donderdagmiddag op het Veendammer gemeentehuis te horen van wethouder Andr├ę Hammenga, die samen met een aantal ambtenaren haar betoog aanhoorde.

Ter hoogte van de rotonde Buitenwoellaan met de Raadsgildelaan, en ter hoogte van het Avebe hoofdkantoor zal een verkeersbord met uitroepingsteken met daaronder tekstbord “Pas op zwanen” geplaatst worden. Trijnie Suk was na afloop dan ook zeer verheugd met de uitkomst van het gesprek.

Trijnie Suk (lid van zwanenwerkgroep)is erg begaan met het wel en wee van de zwanen,vorig jaar werd er op de Buitenwoellaan een zwaan dood gereden, en onlangs werd er een zwaan aangereden, die hierbij een gebroken poot opliep. Suk hoopt over een paar week deze zwaan terug te kunnen plaatsen in de vijver aan de Buitenwoellaan.

(Peter Panneman)

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.