Direct naar de inhoud.

RTV1 zoekt muzikaal talent

  • door:
  • op:

RTV1 – Nu we ons eigen TV station voor de Veenkoloniën in de lucht hebben kunnen we naast radio en internet ook via de televisie lokaal muziektalent promoten. Eén van de doelstellingen van RTV1 is namelijk het zoeken, stimuleren en promoten van muzikaal talent uit de eigen omgeving.

Kans

Denk jij dat je goed kunt zingen of zijn jullie een band die zijn bekendheid wil vergroten? Hier ligt je kans. Wij staan open voor echt alle genres: Van Nederlandstalig tot rock! Hip hop, metal, electro, hardcore, singer/song, reggae, funk of blues!

Zelf uploaden

We maken je het super makkelijk. Maak je eigen videoclip en stuur deze ons toe via upload@rtveen.nl. Het liefst in het formaat 1280x 720 als MP4. Geen logo’s of reclame monteren in je clip (dat mag namelijk niet). Wie weet zie jij dan heel binnenkort je eigen muziekclip terug op televisie.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal