Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Nieuw (live) TV programma ‘1 op Maandag’

RTV1 – We hadden al ‘1 op vrijdag’ op ons lokale televisiekanaal. Het goed bekeken live-tv programma gaat volgende week weer starten met een heel nieuw seizoen. Inmiddels is daar nu ook een zusje bij gekomen. ‘1 op Maandag’ met als presentatoren Cynthia Vos en Harrie Schutte. ‘1 op Maandag’ zal eveneens wekelijks live worden uitgezonden en gaat in éérste instantie een kwartier duren.

Het programma zal volledig in het teken staan van nieuws, activiteiten en sport. Ook wordt er nog gewerkt aan een nieuw televisieprogramma ‘1 op woensdag’. Na verwachting gaan we hier begin 2020 mee starten. Voor nu wensen wij Harrie en Cynthia veel succes met de uitzendingen op maandagavond tussen 19.00 en 19.15 uur.

RTV1 (live)televisiestudio – F: B.J. Brinkman

 

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

1 Reactie op “Nieuw (live) TV programma ‘1 op Maandag’

  1. Het zou mooi zijn als we dit in de nieuwsbrief van rtv1 konden lezen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.