Direct naar de inhoud.

Renate Groenewold huldigt Kjeld Nuis

  • door:
  • op:
Centrum Musselkanaal maakt zich op voor Bruintje Beer tocht

MUSSELKANAAL – Niemand minder dan Renate Groenewold zal bij de start van de Bruintje Beer fiets toertocht op zondag 26 maart Kjeld Nuis in het zonnetje zetten. Een woordvoerder van de organisatie: ” Het lijkt ons gepast om bij het vertrek van de tocht aandacht te schenken aan de fantastische prestaties van Kjeld Nuis dit seizoen. Wereldkampioen op de 1.000 en 1.500 meter en een derde plaats op het WK sprint “.

” Wij zijn ontzettend blij dat Renate “Musselknoalster”, ex wereldkampioen en ambassadrice van de KiKa stichting dit voor ons wil doen zeggen Wybe Pol en Hans Ravensbergen van FTC Musselkanaal. Toen Kjeld wereldkampioen werd dachten we direct aan deze link met Renate. Het is ook leuk dat Renate dit doet op het schoolplein van O.B.S. de Musselhorst, direct gelegen naast de startlocatie de Veenhorst, waar zij op school heeft gezeten”.

Centrum Musselkanaal 

Op te merken is dat op facebook en via de email de toertocht al erg leeft bij de deelnemers. Ook in Musselkanaal zelf blijft de aanstaande tocht niet onopgemerkt. In het centrum (zie foto) hangen kleurrijke banieren van de Bruintje Beer Tocht. Alle voorbereidingen voor de tocht lopen erg voorspoedig. Nu alleen nog hopen op goed weer.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal