Direct naar de inhoud.

Ralph de Jong presenteert 3-cd box in VanSlag in Borger

Ralph de Jong met band (Foto Dave van Hout)
BORGER – De Ralph de Jongh Band mag zo langzamerhand de huisband van Cultuurpodium VanSlag worden genoemd. De Jong kent er elke keer veel succes. Op zaterdag 25 maart presenteert hij in Borger zijn nieuwe 3-cd Dancing on a Volcano. Tijdens het liveoptreden, met zijn acht man sterke superband, speelt hij heel veel nummers van de nieuwe cd-box.

Met deze ‘Dancing On a Volcano’ komt hij op de proppen met een meer dan ambitieus project. Deze trilogie bestaat uit drie afzonderlijke albums met als titels, ‘Highway Man’, ‘Bemuse Me’ en ‘Misty Train’. De box is goed voor ruim twee en half uur blues en rock ’n roll van de bovenste plank. Opmerkelijk is dat deze Ralph de Jongh met zo’n veelzijdigheid voor de dag komt dat niet alleen de bluesliefhebbers er van kunnen genieten.

De Jongh werd ooit ontdekt door bluesridder Harry Muskee, die hem meteen meenam op een twee jaar durende theatertour. Sindsdien is Ralph de Jongh niet meer weg te denken uit het Nederlandse blueslandschap.

Kaarten voor dit optreden zijn nu verkrijgbaar bij VanSlag.

Het concert begint om 21.00 uur. Meer info op www.vanslag.eu.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-