Direct naar de inhoud.

Zaterdag 25 maart opening winkelseizoen in Stadskanaal

  • door:
  • op:
Centrum Stadskanaal

STADSKANAAL – Op zaterdag 25 maart is het weer zover: de opening van het winkelseizoen in het centrum van Stadskanaal.

Tijdens deze dag is er voor iedereen wel iets te beleven. Op de pleinen, in de straten en in de passage worden door de ondernemers activiteiten aangeboden. Er zijn gezellige marktjes, demonstraties, wedstrijd `balletje hooghouden`, FIFA-competities op een groot scherm bij Bioscoop Smoky en natuurlijk is ook de wekelijkse markt aan de Europalaan van de partij. Een markt met een ruim en zeer gevarieerd aanbod. En natuurlijk kan het publiek ook tijdens deze opening genieten van gezellige muziek. Kortom, veel beleving en gezelligheid.

Gratis parkeren in het centrum
In het centrum van Stadskanaal kunt u gratis parkeren op een van de vele parkeerterreinen. Komend jaar kunt u wederom genieten van een groot aantal activiteiten, dat u wordt aangeboden door de ondernemers van Centrum Stadskanaal.

Opening winkelseizoen met ‘Make a Move’ is gemaakt door Ronny Wiekenkamp (Regio Events) en naar ons toegezonden voor publicatie

(Ingezonden)-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal