Direct naar de inhoud.

Iemandsland houdt Roegrace

  • door:
  • op:

NIEUW BUINEN – Strijd met jouw zelfgebouwde toekomstkar tegen andere bewoners van de Veenkoloniën tijdens de Roegrace in het kader van Iemandsland-theaterproject Roegzand. Deze race voor zelfgebouwde vehikels op wind- en mankracht vindt plaats op zaterdag 22 april vanaf 14.00 uur. Voor de drie snelste toekomstkarren zijn er geldprijzen van 300, 200 en 100 euro.

Jouw zelfgebouwde toekomstkar mag alleen maar voortbewegen door wind of menselijke duwkracht. Je rijdt ermee over asfalt en door mul zand. Een team bestaat uit een toekomstkar met futuristische uitstraling en maximaal twee personen.

Futuristische uitstraling

“Het voertuig moet grotendeels zelf zijn geknutseld en een futuristische uitstraling hebben. Voor de mooiste kar is er een verrassende originaliteitsprijs”, vertelt Aafke Sterenberg van Iemandsland. “Dus duik in je schuur, trommel je vrienden op, trek je buurman aan zijn baard, regel de onderdelen, fabriceer jouw meest fantastische Roegracekar en doe mee!”

Gratis deelname

Deelname is gratis voor alle inwoners van de Veenkoloniën. De Roegrace vindt plaats bij het gelegenheidstheater van Iemandsland in de boerenschuur van Schipper-Elberse aan de Tweederdeweg Zuidzijde 25 in Nieuw-Buinen. Inschrijven kan tot 6 april via aafkesterenberg@gmail.com.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal