Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Zo’n 150 wielrenners raasden voorbij in Oude Pekela

 

De Grote Omloop van de Veenkoloniën over de Wedderweg in Oude Pekela – Aat Den Os RTV1

OUDE PEKELA – Met de 30e Grote Omloop van de Veenkoloniën, gereden door de heren Elite/Beloften, is vandaag (25 maart) het begin gemaakt in een serie van negen wedstrijden. Ook in Oude Pekela op de Wedderweg raasden zo’n 150 wielrenners voorbij. Fotograaf Aat Den Os stuurde ons hiervan een foto.

De organisatie van de spannende en sportieve clubcompetitie ligt in handen van de Stormvogels Veendam. Wethouder van sport Henk Jan Schmaal gaf het startschot van de 152 kilometer tellende rondrit.

De route liep van Veendam, via de Veenkoloniën en Menterwolde, weer terug naar Veendam. Cor van Leeuwen van Team Eerens Stormvogels heeft zaterdagmiddag uiteindelijk de  30e Grote Omloop van de Veenkoloniën gewonnen. Björn Bakker (NWVG) en Jaap Kooijman van wielervereniging De Jonge Renner eindigden als tweede en derde.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.