Direct naar de inhoud.

Cursus ‘Valpreventie’ in de Binding

  • door:
  • op:

OUDE PEKELA – De beweegcoach Senioren van de gemeente Pekela organiseert een cursus ‘Valpreventie’. In de cursus wordt onder andere geleerd hoe vallen voorkomen kan worden en hoe opstaan na een val mogelijk is. Informatie wordt afgewisseld met bewegen. Balans, coördinatie en sterke spieren zijn belangrijk om vallen te voorkomen en daar zijn oefeningen voor.

Start
Er zijn drie bijeenkomsten van elk twee uur. Deze vinden plaats op maandagen 10 en 24 april 2017 en 1 mei 2017 van 14.30 tot 16.30 uur in de kleine zaal van de Binding in Oude Pekela. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Deelnemen?
Om deel te nemen aan deze cursus is aanmelden noodzakelijk. Dit kan tot en met 5 april 2017 door een mail te sturen naar, petra.vandenbosch@dekompanjie.nl of te bellen met 0611394301.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal