Direct naar de inhoud.

Open huis operettevereniging Veendam-Wildervank

  • door:
  • op:
OVW tijdens repetities

VEENDAM – Bij de operettevereniging Veendam-Wildervank heeft het koor dringend behoefte aan versterking van zowel mannen als vrouwen maar ook solisten zijn zeker welkom. Daarom wil de OVW doormiddel van een 2 tal openhuis repetities op donderdag 13 en 20 April belangstellenden graag laten kennismaken met de gezellige vereniging.

De succesvolle vereniging (met veel jongeren) is nu al weer druk bezig met verschillende producties voor de komende jaren. In maart zal de vereniging een 4-tal prachtige uitvoeringen gaan geven van de schitterende operette Die Zirkusprinzessin in theaters van vanBeresteyn Veendam en De Klinker Winschoten, daarnaast zal er jaarlijks een nieuwjaarsconcert worden gegeven in vanBeresteyn. De operettevereniging is nu naarstig op zoek naar nieuwe enthousiaste mensen om bovengenoemde activiteiten nog meer vorm te kunnen geven. Iedereen die van zingen en muziek houd is van harte welkom. Je hoeft echt geen groot talent te zijn want oefening baat kunst en plezier staat voorop.

Openhuis

Belangstellenden kunnen tijdens de open huis repetities geheel vrijblijvend binnen lopen om eens te kijken, luisteren en de gemoedelijke sfeer proeven. Ook kunt allerlei informatie krijgen en als u wilt kunt u natuurlijk gelijk met het meezingen beginnen. U bent van harte welkom en een kopje koffie /thee staat voor u klaar. De openhuis repetities worden gehouden van 20.15 -22.00 uur in Zalenverhuurcentrum Sorgvliet ( voorheen Dukdalf) De Reede 1 , Veendam. Wilt u telefonisch informatie dan kunt u bellen met 06- 51 91 26 53 (voorzitter Jurrie Weijer)-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal