Direct naar de inhoud.

Operettevereniging Veendam-Wildervank

  • door:
  • op:
De leden van de OVW druk doende tijdens de repetities

VEENDAM – Het zijn drukke tijden voor de leden van de operettevereniging Veendam-Wildervank (OVW). Binnenkort kunnen de operetteliefhebbers uit Veendam en wijde omgeving weer volop genieten van een prachtige uitvoering. Het gezelschap brengt in dit 60 jarig jubileumjaar de spetterende operette ‘Die Zirkusprinzessin’ op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 maart, op de planken van cultuurcentrum Van Beresteyn in Veendam.

repetities

Door de enthousiaste leden van de vereniging word er nu volop gerepeteerd en de puntjes op de I gezet onder leiding regisseur Jan Houwing . De operettevereniging Veendam-Wildervank staat borg voor uitvoeringen van hoog niveau en zal met de operette ‘Die Zirkusprinzessin’ van componist Emmerich Kalman het publiek dan ook zeker weer positief verrassen.

verhaallijn

Het verhaal speelt zich af in Sint Petersburg waar Circus Stanislavsky grote populariteit geniet, voornamelijk dankzij de mysterieuze circusartiest Mister X. Avond aan avond treedt de gemaskerde held met veel spektakel op. Wanneer een vorstin, een graaf en een prins plots opduiken in het circus, worden ook op het gebied van de liefde enkele onverwachte acts opgevoerd.

De première is op vrijdag 9 maart 20.00 uur. Beide andere voorstellingen zijn te zien op zaterdag 10 maart 20.00 uur en zondag 11 maart 14.30 uur. Kaarten voor de voorstellingen zijn te verkrijgen in de voorverkoop bij de kassa van Cultuurcentrum VanBeresteyn te Veendam of via de website www.vanberesteyn.nl

Mocht u op één van bovenstaande data niet kunnen, dan is het nog mogelijk om de voorstelling te zien op vrijdag 16 maart in De Klinker te Winschoten 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-