Direct naar de inhoud.

Ben jij op zoek naar een werkervaring of participatiewerkplek of een stageplek?

  • door:
  • op:
MyPlacebook voor de Veenkoloniën, ondersteund door een hecht netwerk van lokale, nationale en internationale instellingen.

OUDE PEKELA/VEENDAM – Ben jij op zoek naar een werkervaring of participatieplek of stageplek? Kom dan het team van MYPLACEBOOK versterken. Graag stellen wij ons jonge bedrijf, de start-up myPlacebook aan je voor! Wij vertellen jou wat we doen en willen jou graag leren kennen.

Wij hebben alle Veenkoloniale kanalen gedigitaliseerd, hier kunnen we heel veel dingen mee doen; foto’s en verhalen over de Veenkoloniën aan toevoegen, een website maken, apps bouwen en virtual reality maken.

Maar dit kunnen we niet alleen. Hier hebben we jouw hulp bij nodig! Ben je tussen de 18-30 jaar oud en ben je op zoek naar een werkervarings- of participatiewerkplek of een stage? Dan leren we je graag kennen.

Woon je (in de buurt van) Veendam? Kom langs op donderdag 20 april in ons toekomstige Local Placebook Office in Veendam.
Plaats: vanBeresteyn, museumplein 5a.
Tijd: 16.00 -18.00

Woon je in Oude Pekela, of daar in de buurt? Kom dan langs op vrijdag 21 april in ons toekomstige Local Placebook Office Pekela.
Plaats: Raadhuislaan 1.
Tijd: 16.00 -18.00

MyPlacebook wordt ondersteund door een hecht netwerk van lokale, nationale en internationale instellingen. We zijn altijd op zoek naar nieuwe vrienden, partners, collega’s en ideeën. Zie voor meer informatie HIER.

Ingezonden.

 

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal