Direct naar de inhoud.

Eerste presentatie myPlacebook te Oude Pekela

  • door:
  • op:
Foto: Herman Alink

OUDE PEKELA – Vanmiddag stelden vier van de vijf leden van het jong ondernemersbedrijf myPlacebook zich voor. Emma, Angelina, Lisanna en Maurits, zijn broer Lodewijk was niet aanwezig. De mensen van myPlacebook willen het gebied de Veenkoloniën op een positieve manier op de kaart zetten.

Ze hebben alle Veenkoloniale kanalen gedigitaliseerd. Dat zijn er meer dan 4.000. Een bijzonder kanalensysteem waar ze extra informatie aan willen toevoegen, zoals verhalen uit de regio en foto’s. Zij willen daarmee een website bouwen, apps maken en een virtual reality ontwikkelen. Ook willen ze dit toeristisch uitventen.

Dat kunnen ze niet alleen, daar hebben ze hulp bij nodig
Helaas kwamen bij de presentatie geen kandidaten zich melden, maar wie alsnog geïnteresseerd is kan meer over deze onderneming vinden op hun website  www.myplacebook.nl . Het is een jonge enthousiaste groep ondernemers. Via dit emailadres kan men zich aanmelden. Een vooropleiding is niet vereist, alleen een stuk enthousiasme en motivatie.

Zie ook ons vorig artikel-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal