Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

RTV1 op Veendammer vrijmarkt

Feiko Spieard in de info-tent tijdens Koningsdag

VEENDAM / RTV1 – Niet alleen in Stadskanaal lieten we ons gezicht zien tijdens Koningsdag. Ook in Veendam waren wij op donderdag 27 april aanwezig. Met een heuse partytent stond RTV1 op het Veenlustplein. Feiko Spieard en Sander Cinjee stonden hier belangstellenden te woord. Je kon je hier aanmelden als vrijwilliger en ook werd er informatie gegeven rondom onze omroepactiviteiten.

Teletekst

Feiko: ” Zeker een zestal mensen hebben zich ingeschreven als vrijwilliger, verder een zeer gezellige dag. Bezoekers storten soms hun hele hart uit in de veronderstelling dat we van RTV Noord waren. Zo waren er veel klachten over het verdwijnen van teletekst bij de regionale omroep van Groningen. Wij moesten dan uitleggen dat we van RTV1 waren (de streekomroep voor de Veenkoloniën) en niet van RTV Noord. Ik zet mijn TV wel op jullie zender werd er vaak geroepen “.

Ook de marktmeester was tevreden over de vrijmarkt. Gezellige drukte in de Kerkstraat en de Promenade met springkussens voor de kinderen.  Vooral de 25e toetertocht trok veel bezoekers naar het Veendammer centrum.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.