Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Tocht om de Noord Ommetjes weer van start

STADSKANAAL – Veel zien en tegelijkertijd gezond bezig zijn met bewegen. Dat kan in juni weer tijdens de “Tocht om de Noord Ommetjes”. De wandeltochten vinden plaats in zeven regio’s van onze provincie en worden georganiseerd samen met het Huis voor de Sport.

Donderdag 15, 22 en 29 juni en 6 juli zijn de “Ommetjes” in Pekela, Veendam en Stadskanaal. In de Kanaalstraat is de belangstelling nog niet erg groot en daarom hoopt de organisatie dat zich deze week nog een aantal mensen aanmelden. Dat kan onder andere via het Huis van de Sport.

Geplaatst door

Webmaster RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.