Direct naar de inhoud.

Vrienden uit Stadskanaal niet te stoppen in de strijd tegen Parkinson

  • door:
  • op:

LopenVoorParkinsonSTADSKANAAL – Een groep bestaande uit 11 vrienden uit Stadskanaal lopen op 26 en 27 september in de Tocht om de Noord voor Parkinson.
“Idee achter deze loop is om een vriend van ons, die op 48 jarige leeftijd de diagnose Parkinson heeft gekregen, letterlijk te steunen en om geld op te halen voor de Parkinson vereniging. We komen allemaal uit Stadskanaal en onze vriend, Jan Kwant, is werkzaam bij bij de brandweer in Stadskanaal,” vertellen ze in het vrijdagavondprogramma de ‘S-Express’.
De groep bestaat uit Hetty Scheper, Leontine Heeling, Melanie Bresters , Rieanne Kwant, Henk Brouwer, Jan Kwant,  Bert Heeling, Marcel Bresters, Martijn Kruize, Jelle en Tiny Dijkstra. Ze gaan in twee dagen met elkaar 600 kilometer afleggen en vragen iedereen daarbij te helpen door te sponsoren en zo de ziekte extra aandacht te geven.

Bert Heeling (l) en Jan Kwant (R)
Bert Heeling (l) en Jan Kwant (R) tijdens uitzending

Kijk voor meer informatie op www.lopenvoorparkinson.nl-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal