Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Maxima geeft startsein Burendag in Nieuw Buinen

Foto: Arjan Plat / RTV1

NIEUW BUINEN – Onder grote belangstelling van dorpsbewoners bracht Koningin Maxima 13 juni een bezoek aan Nieuw Buinen. Zo’n twee uur lang was ze daar om daar o.a. het startsein te geven voor de twaalfde editie van Burendag.

Na haar aankomst maakte ze eerst een rondje door het dorpshuis. Daar sprak ze o.a. met Derk Smit, de voorzitter van de Vereniging voor Dorpsbelangen Nieuw Buinen. De voorzitter overhandigde haar als cadeau een bord in de vorm van Nederland. Het bord is gemaakt door Royal Goedewaagen. Dit bedrijf met een vestiging in Nieuw Buinen, maakt al ruim 400 jaar aardewerk en keramiek.

De inschrijving is nu gestart voor Burendag, die op 23 september wordt gehouden.

Foto’s met dank aan Arjan Plat


 

 

 

 

 

Geplaatst door

Webmaster RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.