Direct naar de inhoud.

Artiestenshow in dorpshuis Nieuw-Buinen in kader van burendag

  • door:
  • op:
Frankie Stardust
Franky Stardust

NIEUW-BUINEN – Zaterdag 24 september organiseert het Dorpshuis Nieuw-Buinen een gezellige artiestenavond in het kader van de “Nationale Burendag”. Ria Kauffeld is samen met het team van het dorpshuis bezig om diverse activiteiten te organiseren voor de inwoners van Nieuw-Buinen en omgeving.

Zo zijn er door het team projecten als “Samen eten”, Fiets/ wandeltochten, kindermiddag enz. opgezet en dit wordt door de inwoners zeer gewaardeerd. Uiteraard worden deze activiteiten zeer goed bezocht en daarom wil het team ook iets doen aan “De Nationale Burendag”

Zaterdag 24 september is iedereen vanaf 19.30 uur welkom in het dorpshuis. De artiestenshow begint om 20.00 uur met Siebrand Pagters en Harjan Toutenhoofd maar zijn bij de meesten beter bekend als Dubbel-Fris! Naast de vrolijke klanken van Dubbel-Fris, zal het Duo Jan En Marga u meenemen in de polonaise met hun gezellige repertoire. Op veler verzoek komt ook Franky Stardust naar Nieuw-Buinen. Deze zanger is zeer veelzijdig en kan u diverse shows en acts bieden van, De Mega Meezing Sensatie, Blues Brothers Tribute, Country tot Disco en staat garant voor “FEEST “ in de tent. Welke act hij neer zal zetten is nog een verrassing maar dat het een groot confetti “FEEST” gaat worden is wel zeker. Ook zal Zanger Billy de Bruijn langs komen om een paar nummers te zingen en zal er zeker voor zorgen dat de dansvloer gebruikt zal worden.

De presentatie en pauze muziek wordt verzorgd door Lucky Joe. Zullen de buren in Nieuw-Buinen nu ook “De handen ineen” slaan om met z’n allen naar het Dorpshuis te komen? Heerlijk genieten van de mooie muziek van deze artiesten en de gezelligheid van het samenzijn met elkaar. Het is een mooi initiatief van het team van het dorpshuis en nodigen u graag uit om deze avond bij te wonen. Deze avond is voor iedereen toegankelijk en om de prijs hoeft men het niet te laten want de toegang is gratis! Locatie: Dorpshuis Nieuw- Buinen (MFA Noorderbreedte) Noorderdiep 127 Nieuw- Buinen

[ingezonden]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-