Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Sprookjes en gezelligheid troef in centrum Veendam

Sprookjesdag met Veendammer piraten  Huup, Henk en Reinder  – (F: Peter Panneman)

VEENDAM – Kinderen mochten afgelopen zaterdag verkleed naar het Veendammer centrum komen als Sneeuwwitje, tovenaar, stoere ridder of woeste piraat tijdens de jaarlijkse Sprookjesdag. Niets was te gek op dit, door Stichting Bogdike georganiseerde evenement. Het publiek en vooral de vele kinderen konden  genieten van de goochelaars Ted McKoy, Hilbert Geerlings en Jan Kosters.

Straattheater

Natuurlijk ook weer veel vertier en plezier met de straattheater acts van Het lelijke eendje, Poen en Piek op vakantie, Jumbo de olifant stal de show. De muzikale Banjoman galoppeerde weer rond op zijn paardje en de rattenvanger van Hamelen speelde op zijn fluit alle ratten de Kerkstraat uit..

Leuke foto’s van de sprookjesdag kun je zien op het facebook account van Peter Panneman

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.