Direct naar de inhoud.

Pekelders kunnen zich nog opgeven voor Pekela’s Got Talent

  • door:
  • op:
Pekela’s Got Talent. Ontwerp Jeffry Wubbema met dank aan PekelPop.

OUDE PEKELA – Op zaterdag 23 september organiseert kinderactiviteiten Pekela in samenwerking met Pekelpop voor de tweede keer Pekela’s Got Talent. Pekelders worden uitgedaagd om hun talenten te laten zien aan een enthousiast publiek en een kritische jury bestaande uit: Marga Wubbema, Dick Swiers en Lenie Waasdorp. Ook dit jaar komt er een gastoptreden tussen de optredens door. De presentatie is in handen van Rika Hamminga HBR-Evenementen.

Kun jij zingen, dansen, jongleren, goochelen, dichten, buikspreken of heb jij een ander talent: Geef je dan snel op via het e-mailadres: pekelgottalent@gmail.com. Vermeld hierin je leeftijd, telefoonnummer, je act en aantal deelnemers die aan deze act mee doen.

De drie beste acts gaan naar huis met een mooi geldbedrag t.w. 75 euro, 50 euro en 25 euro. Ook wint de winnaar een fotoshoot aangeboden door: Purisa mediavormeving  .

Opgeven kan tot en met 1 september.
De show begint om 18.30 en eindigt om 21.30 (met uitloop tot 22.00) in de binding te Oude Pekela. De entree bedraagt 1 euro per persoon en 50 cent voor kinderen tot en met 12 jaar.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal