Direct naar de inhoud.

Pekela’s Got Talent zoekt talenten voor zaterdag 23 september

  • door:
  • op:
Pekela’s Got Talent

OUDE PEKELA – Op zaterdag 23 September organiseert kinderactiviteiten Pekela in samenwerking met Pekelpop voor de derde keer Pekela’s Got Talent. Inwoners van Pekela worden uitgedaagd om hun talenten op zaterdag 23 september 2017 te laten zien aan een enthousiast publiek en een kritische jury. Ook dit jaar komt er een special act tussen de optredens door. 

Dus kun je zingen, dansen, een mooi gedicht voordragen of heb je een ander talent? Geef je dan snel op via het e-mailadres: pekelagottalent@gmail.com vermeld hierin je naam, leeftijd, telefoonnummer, je act en het aantal deelnemers dat aan jouw act mee doet. De drie beste acts gaan naar huis met een mooi geldbedrag t.w. 75 euro, 50 euro en 25 euro.

Locatie: Multifunctioneel Centrum De Binding – Oude Pekela
Meer informatie volgt later!-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal