Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Zaalvoetbalvereniging Borger viert 40-jarig jubileum

ZVV Borger

BORGER – Zaterdag 23 september stond zaalvoetbalvereniging Borger stil bij haar 40-jarige bestaan. Een heugelijk feit waar niet aan voorbij gegaan mocht worden. Doordat de eigen sporthal De Koel niet beschikbaar was werd het jubileum gevierd bij Country golf Ees.

Daar werd door oud-leden, leden bestuursleden en andere betrokken teruggekeken op het 40-jarige bestaan van de club. Zo gingen er veel verhalen en herinneringen van vroeger over tafel en werd heel wat afgelachen door menigeen. Ook burgemeester Jan Seton en een afgevaardigde van de KNVB kwamen langs voor een bezoek vanwege dit prachtige jubileum.

Het werd uiteindelijk een gezellige en gedenkwaardige avond, waarbij nog maar eens duidelijk werd dat de zaalvoetbalvereniging Borger nog altijd springlevend is. Er ligt een stabiele basis en met drie teams in competitie lijkt het met de toekomst wel goed te zitten. Over tien jaar zal dan ook ongetwijfeld stil worden gestaan bij het 50-jarige jubileum.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.