Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Franse TV-Zender maakte reportage in Pekela

Foto van J’irai dormir chez vouw Pays-Bas. 13 julliet 2017.

PEKELA – 13 juli jongstleden is op de TV-zender Frankrijk 5 een film uitgezonden waarin de gemeente Pekela mooi in beeld is gebracht. Vanaf minuut 16.57 tot 31.20 ziet u onder ander dat de verslaggever op weg is langs het Pekelder diep. Vanaf Oude Pekela, via Nieuwe Pekela naar Boven Pekela. Ook winkelcentrum de Helling komt in beeld. Een aantal mensen zijn geïnterviewd, waaronder drummer George Snijder van de Greyhound Bluesband.

Deze was toevallig druk bezig met een aantal mensen om muziek te maken. De verslaggever ging erop af. Wat volgde was een sfeervol interview met George, maar daar bleef het niet bij. George maakte het gezellig voor de verslaggever en kookte eten voor hem, ze keken samen naar een voetbalwedstrijd van Ajax en uiteindelijk bleef de verslaggever slapen.

Bij zijn vertrek de volgende ochtend verklapte de verslaggever nog Pekela een aantrekkelijk dorp te hebben gevonden en was vooral enthousiast over de mooie huizen die langs het Pekelder diep staan. Bekijk de film hieronder. Helaas kunnen wij het niet voor u vertalen, maar de beelden spreken voor zich.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.