Direct naar de inhoud.

kijkje achter de deuren bij bedrijvig Borger-Odoorn

  • door:
  • op:
Wethouder Trip

BORGER-ODOORN – Op zaterdag 4 november doen 12 bedrijven in Borger-Odoorn mee aan de Open Bedrijvendag Drenthe. Met rondleidingen, acties en activiteiten is er die dag veel te beleven.

De Open Bedrijvendag Drenthe is de grootste open dag van Nederland. Veel ondernemers in de provincie zetten hun deuren graag open voor de geïnteresseerde bezoeker. Zo ook in Borger-Odoorn. Burgemeester Jan Seton heeft de hele dag vrij gehouden om een aantal bedrijven een bezoek te brengen: “Ik ben groot voorstander van dit soort evenementen. In een kleine gemeente als Borger-Odoorn kennen we veel ZZP’ers en kleinere ondernemingen die het vooral moeten hebben van de klanten in hun directe omgeving. De Open Bedrijvendag is dan voor beide partijen een mooie gelegenheid om eens op een andere manier kennis te maken en je bedrijf te presenteren.”

Ook Albert Trip, wethouder economische zaken, wenst de deelnemende ondernemers een succesvolle dag toe: “Het gebeurt niet vaak dat je de kans krijgt een bedrijf te bezoeken en te kijken wat daar zoal gebeurt. Daarom is zo’n Open Bedrijvendag een prachtige gelegenheid om een bedrijf op een andere manier te leren kennen. Juist omdat er deuren opengaan die normaal gesloten blijven. En voor de ondernemer is dit een mooie manier om met bezoekers in gesprek te gaan en zijn bedrijf in de schijnwerpers te zetten. Ik hoop dat de deelnemende bedrijven veel mensen over de vloer krijgen!”

De deelnemende bedrijven staan vermeld op http://www.obddrenthe.nl/nl/companies/borger-odoorn.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal