Direct naar de inhoud.

Storm veroorzaakt ongeluk en hinder

  • door:
  • op:
Herfststorm in de Kanaalstreek (F: RTV1)

ZUID GRONINGEN – Op de N367 bij Oude Pekela is zaterdagnacht een auto tegen een omgewaaide boom gebotst. De boom was door de storm omgewaaid. De brandweer heeft de boom weggehaald. Het voertuig raakte zwaar beschadigd. Volgens ooggetuigen kwam de bestuurder er met de schrik vanaf.

 

 

 

  • Het evenement Magisch Samhain in Bourtange is voor zondag afgelast. Door de storm zijn de tenten omgewaaid en is het podium kapot. Meer dan de helft van ons evenement is weggewaaid.
  • Veel takken en rommel door de storm op de N374 tussen Stadskanaal en Borger.
  • Kades Delfzijl ondergelopen door de hoge waterstand.

Inmiddels is de storm gaan liggen. Volgens het KNMI zullen de komende dagen aanzienlijk rustiger gaan verlopen. Overdag zal de temperatuur rond de 12 graden liggen bij een matige zuidwestenwind.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal