Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Stormschade in Stadskanaal

Boom op woning J.F.H. Meijerstraat Parkwijk – (F: 112regioflits-Ronny)

STADSKANAAL – De storm Ciara, die zondagmiddag en avond over ons land trok heeft voor veel overlast gezorgd. Met name bomen moesten het in onze regio ontgelden. In Stadskanaal was er stormschade door afgeknapte bomen in het Fledderbos, J.F.H. Meijerstraat, De Renne, Dwarssplitting en aan de Maarsbroek.

Aan de Luxemburglaan is stormschade ontstaan bij de bouwput. Meerdere steigerplanken vlogen hier door de lucht en de storm wist ook vat te krijgen op de omheining en diverse plantenbakken. Verder waaiden er diverse hekken om. Voor zover bekend hebben er geen persoonlijke ongelukken plaatsgevonden.

  • Voor een totaal overzicht met foto’s en films kijk op: 112regioflits

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.