Direct naar de inhoud.

Stormschade in Stadskanaal

  • door:
  • op:
Boom op woning J.F.H. Meijerstraat Parkwijk – (F: 112regioflits-Ronny)

STADSKANAAL – De storm Ciara, die zondagmiddag en avond over ons land trok heeft voor veel overlast gezorgd. Met name bomen moesten het in onze regio ontgelden. In Stadskanaal was er stormschade door afgeknapte bomen in het Fledderbos, J.F.H. Meijerstraat, De Renne, Dwarssplitting en aan de Maarsbroek.

Aan de Luxemburglaan is stormschade ontstaan bij de bouwput. Meerdere steigerplanken vlogen hier door de lucht en de storm wist ook vat te krijgen op de omheining en diverse plantenbakken. Verder waaiden er diverse hekken om. Voor zover bekend hebben er geen persoonlijke ongelukken plaatsgevonden.

  • Voor een totaal overzicht met foto’s en films kijk op: 112regioflits-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal