Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Tussen ‘Trein en Troep’ in kerstsfeer

Foto: Noord-Nederlands Trein & Tram Museum

ZUIDBROEK – Het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum pakt dit jaar tijdens de kerstvakantie groots uit! Met extra openingstijden vanaf 2e kerstdag tot en met oudjaarsdag en extra activiteiten is er voor een ieder iets te doen in het museumstation!

Zo is er op 27 en 28 december een grote modelbaan te zien, bestaand uit vier stations (waaronder IJmuiden, Loeren aan de Hor en Tjugchem Meedhuizen). Deze combinatie werd nog niet eerder voor het publiek getoond.

Parodie

Op 29 december komen liefhebbers van oude treinenspullen en boeken aan hun trekken. Een aantal dubbele boeken wordt deze dag voor een zacht prijsje verkocht. Daarnaast is er ‘Tussen Trein & Troep’, als parodie op het bekende TV-programma ‘Tussen Kunst & Kitsch’, waarbij spoorweggerelateerde artikelen getaxeerd kunnen worden. Defecte treinen kunnen die dag door de treinendokter worden onderzocht.

Rowin Penning van het museum: “We gaan er van uit met deze activiteiten een interessant aanbod te hebben”.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.