Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kerstdiner VOVO groot succes

Ingezonden foto

VEENDAM – Op 23 december hield de VOVO een kerstdiner voor haar leden. Vanaf half zes stond de deur van het Multifunctioneel Centrum de Breehorn aan het Boven Westerdiep in Veendam open voor de VOVO-leden om aan te schikken aan hun kerstdiner. Het menu was samengesteld door de kok en zijn team van dit MFC. Ze hadden goed hun best gedaan het de bezoekers naar de zin te maken door het samenstellen van een 5-gangendiner, die iedereen zich uitstekend liet smaken. Aan het einde van de avond werd dit team dan ook met een daverend applaus bedankt voor de goede zorgen.

De betrokken personeelsleden van MFC de Breehorn hadden zich ingespannen de zaal in een gezellige kerstsfeer te brengen en de tafelopstelling zorgde mede voor een gezellige aanblik. Iedereen werd door één van de dames van FMC de Breehorn naar tafel begeleid, wat mogelijkheden bood ook andere leden van de VOVO te leren kennen.

Vanaf het begin heerste er een gezellige sfeer en liet iedereen zich het eten goed smaken. Met dank en eveneens een groot applaus voor het bedrijf dat, voor deze bijeenkomst, een financiële bijdrage leverde ging iedereen om kwart over acht tevreden huiswaarts.

[ingezonden]

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.