Direct naar de inhoud.

Nationale Ouderendag in Veendam

  • door:
  • op:
Complex vanBeresteyn – (F: Marc Dol – RTV1)

VEENDAM – Op 9 oktober a.s. organiseert het Bestuur van de Stichting Senioren Platform Veendam de jaarlijkse Ouderendag voor ouderen in Veendam en omgeving. Dit jaar in vanBeresteyn op het Museumplein in Veendam, met ruime parkeergelegenheid voor de deur. De officiële datum van de Nationale Ouderendag is de vrijdag daarvoor, maar i.v.m. de kermis op het Museumplein is vanBeresteyn dan minder goed bereikbaar. Het belooft een gezellige dag te worden. De deur is open vanaf 9.00 uur. De opening wordt om 9.30 uur verricht door Ans Grimbergen, wethouder van o.a. de portefeuille WMO en Welzijn en 2e loco burgemeester van de gemeente Veendam.

De bezoekers worden de dag doorgeleid door de bij velen bekende Pieta Loots, tot voor kort ouderenwerker bij St. Compaen en nog steeds raadslid van de gemeente Veendam. Wie Pieta kent weet dat dit bij haar in goede handen is. Er zijn de gehele dag door diverse optredens, zoals Peter Geurts met heerlijke meezingers, het Shantykoor de Scheepsjoagers uit Muntendam, de zingende Broeder met liedjes uit vroegere tijden van o.a. Willy Alberti, Wim Sonneveld e.d., een optreden van Wim en Miranda uit Onstwedde met allerlei bekende liedjes en daar tussendoor worden de gasten nog verrast met een kwartiertje balletoptreden van de jongste deelnemers van de Muziek-, Dans- en Theaterschool Veendam. Kortom een zeer gevarieerd programma.

De zorg voor de inwendige mens ligt bij Grand Café vanBeresteyn, die zorgt voor de hapjes en de drankjes. Tussen de middag wordt er een heerlijke broodmaaltijd geserveerd. Ook is er gelegenheid de diverse kramen die zullen worden opgezet met verschillende informatie, gericht op de ouder wordende mens, te bezoeken. Al met al een heerlijk ontspannen dagje uit voor de entreeprijs van €12,50, inclusief de broodmaaltijd.

Kaarten zijn verkrijgbaar op 24 september bij de Veenkade 10.00-11.30 uur en de Breehorn van 14.30-16.00uur. Op 25 september van 10.00-11.30 uur bij Coop Wildervank, de Meerpaal, Compaen en vanBeresteyn. Ook kunt u terecht bij de PCOB-KBO, de Passage en St. Franciscus, zie verder de raamposters op diverse plaatsen in Veendam

(Ingezonden)-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal