Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Valentijn verrassing in ‘De Breehorn’

Foto: Peter Panneman

VEENDAM – De cliënten in MFC De Breehorn werden donderdagmorgen 14 februari in alle vroegte blij verrast door leerlingen van het Gilde-leren van de Noorderpoort met een heerlijk Valentijn-ontbijt en een Valentijn-hartje op hun kamer.

Een croissant, krentenbol, eitje, Jus Orange ze lieten het zich allemaal goed smaken. De bewoners vonden het allemaal geweldig. Voor activiteiten-begeleider Anneke Ritsema is dit een van de leukste activiteiten binnen de Breehorn. “Het komt het leefplezier ten goede, en de bewoners weten het zeer te waarderen”, aldus Ritsema.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.