Direct naar de inhoud.

Keuzegids mbo: Noorderpoort in top 5

  • door:
  • op:
Noorderpoort Beroepsonderwijs Stadskanaal

REGIO – In de Keuzegids mbo 2022 stijgt Noorderpoort opnieuw een aantal plekken. In de ranglijst van veertig roc’s in Nederland staat Noorderpoort op een mooie vijfde plek. Vorig jaar was dit nog plek elf.

In de Keuzegids mbo worden alle mbo-opleidingen van de roc’s in Nederland met elkaar vergeleken. Dat gebeurt op basis van cijfers uit de JOB-monitor (studenttevredenheid) en landelijke prestatieoordeel-thema’s.

Compliment en opsteker

Wim van de Pol, voorzitter College van Bestuur: ‘Dit is een compliment én een opsteker voor al onze mensen. Zeker na het nieuws van dit weekend. Zij werken iedere dag vol passie om het beste onderwijs te bieden aan onze studenten. In deze coronatijden is dat – op zijn zachtst gezegd – niet altijd eenvoudig. Dat vraagt steeds (ook nu weer) aanpassingsvermogen, creativiteit en doorzettingsvermogen. Ook van onze studenten en het werkveld waarmee we samenwerken.’

Topopleiding

Ook mogen meer opleidingen van Noorderpoort dan vorig jaar zich ‘topopleiding’ noemen.Waaronder ook de opleiding Verzorgende-IG in Stadskanaal.

 

 

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal