Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Pé Langen opnieuw lijsttrekker

Pé Langen – (F: Peter Panneman )

VEENDAM – De politieke partij VUK (Veuruutkiekn) presenteerde deze week de kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 21 maart 2018. De volgorde is op dit moment nog willekeurig, met dien verstande dat Pé Langen opnieuw lijsttrekker is en Lies Zondag als huidig raadslid de tweede plaats op de lijst in neemt. Eind januari zal het verkiezingsprogramma worden gepresenteerd.

Pe Langen Wildervank, Lies Zondag Ommelanderwijk, Roelof Paalman Veendam, Jan Albert van der Laan Veendam, Anneke van der Laan Veendam, Dieneke Willems Borgercompagnie, Edwin Stockmann Veendam, Hans de Wit Wildervanksterdallen, Edzard Rijkman, Wildervank. Henk van der Sluis Veendam, Dick Ploeger Wildervank.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

2 Reacties op “Pé Langen opnieuw lijsttrekker

  1. Pe langen dieneke Willems

  2. dieneke Willems

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.