Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Zuidoost Drenthe gaat meer samenwerken

Burgemeester Jan Seton

EXLOO – De opbloeiende liefde tussen de gemeenten Emmen, Coevorden en Borger-Odoorn zal niet leiden tot een herindeling. Dat zegt burgemeester Jan Seton van Borger-Odoorn. Burgemeester  Bert Bouwmeester van Coevorden vertelde maandag in zijn nieuwjaarsrede dat de drie gemeenten nog verder willen samenwerken en dat er een gezamenlijke (raads)vergadering komt op 24 januari in Noord-Sleen.

Geen herindeling

Volgens burgemeester Seton gaat het om een oriënterende bijeenkomst. “Besluiten zullen er niet vallen, die worden in de afzonderlijke raden genomen. Nee, het is zeker niet de bedoeling om de gemeenten samen te voegen of voor een herindeling te gaan. We willen gewoon kijken hoe we op een aantal punten slimmer kunnen samenwerken. Daar kunnen we allemaal lol van hebben”, aldus de burgemeester op RTV Drenthe

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.