Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Seton: “Geen sprake van herindeling of fusie!”

EXLOO – (video) “Er is geen sprake van een herindeling, fusie of gemeenschappelijke regeling.” Dat zei burgemeester Jan Seton afgelopen woensdagavond tijdens zijn nieuwjaarstoespraak. “Er was wat discussie ontstaan over wat Borger Odoorn, Coevorden en Emmen nu gaan doen de komende tijd. Het valt allemaal heel erg mee, maar dat werd wat groter gebracht dan de bedoeling was.”

Seton reageerde hiermee op een uitspraak van burgemeester Bouwmeester van Coevorden dat de drie gemeente in Zuid-Oost Drenthe verder willen samenwerken. “Op sommige onderdelen zullen we wel gaan samenwerken als we daar voordeel bij hebben,” aldus Seton.
 
Videoreportage: Boelo Lutgert

Geplaatst door

Webmaster RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.