Direct naar de inhoud.

Open huis Winkler Prins succesvol

  • door:
  • op:
F: Peter Panneman

VEENDAM – Openbare scholengemeenschap Winkler Prins hield woensdag 17 januari uur open huis voor toekomstige leerlingen en hun ouders. Op drie locaties waren activiteiten, informatiestands en presentaties op het gebied van onderwijs, buitenschoolse activiteiten en het sporttalentontwikkelingsprogramma.

Brugjaar
Een extra lang open huis dit keer, omdat Winkler Prins meer leerlingen verwachtte dan de andere jaren. “Ubbo Emmius Veendam gaat gefaseerd op in Winkler Prins, te beginnen met het brugjaar,” aldus bestuurder Ferdinand Vinke. “Dat betekent dat leerlingen uit groep 8 die volgend schooljaar in Veendam naar het voortgezet onderwijs willen, in principe allemaal op Winkler Prins komen. We nemen graag de tijd om alle leerlingen uit groep 8 en hun ouders goed en uitgebreid informeren.”-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal