Direct naar de inhoud.

PB Band live in theater De Verrekieker

  • door:
  • op:
PB Band in de Verrekieker

DROUWENERMOND – De PB BAND, Peter Bloem Band, laat zaterdagavond 27 januari hun Groningstalige laidjes horen in theater De Verrekieker. De band rond singer/songwriter/multi instrumentalist Peter Bloem uit Veendam ontstond na een idee van Peter en (contra) bassist Johan Weghorst om samen een Groningstalige band te starten. Samen met drummer Pieter van der Waal gingen ze op zoek naar muzikanten die hetzelfde enthousiasme deelden. Peter, Johan en Pieter kenden elkaar al van eerdere bands/projecten en zijn goede vrienden van elkaar! Onder het motto “Geen gezeur, maar lekker Samen muziek maken” gingen de heren op zoek naar medemuzikanten om zo het clubje compleet te maken.

Na lang zoeken en wat (band) wisselingen, viel met de komst van gitarist Hemmo Barla en pianist Chris Kleine alles op zijn plaats en ontstond er een echte band, en dat voelde als thuiskomen. Mannen die goed met elkaar overweg kunnen: samen kunnen lachen, ouwehoeren, maar vooral ook serieus met de materie omgaan! En dat hoor je terug in hun muziek, teksten over het leven, met een lach en een traan. De PB Band staat garant voor een gezellige avond muziek en verhalen.

Zaterdag 27 januari, aanvang 20.30 uur, de deur is een half uur eerder open, toegang €7,50. Reserveren (reserveren@verrekieker.nl of 0599-611036) is mogelijk, maar ook zonder reservering bent u welkom. Kunst- & Cultuurpodium De Verrekieker is te vinden aan het Zuiderdiep 43 in Drouwenermond en op www.verrekieker.nl.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal