Direct naar de inhoud.

Tango’s, evergreens en zigeuner melodieën

  • door:
  • op:
F) Ingezonden

VEENDAM – ‘Lady Trio Dame Blanche’ brengt zondag 4 februari o.a. Tango’s, evergreens en gloedvolle zigeuner melodieën in Huis voor de Kunst.

Lady Trio ‘Dame Blanche’, weet zich te onderscheiden door de enorme veelzijdigheid van hun programma. Tango’s, evergreens en klassieke composities worden afgewisseld met operette songs en gloedvolle zigeuner melodieën.

Een middag vol herkenbare melodieën en songs waarbij u beslist op het puntje van uw stoel komt te zitten! Het trio bestaat uit Anne Knappstein (cello), Renée de Jong (viool en vocaliste) en Ineke Geleijns (piano en vocaliste), drie dames die hun conservatorium opleiding hebben afgerond en daarna in verschillende professionele orkesten hun succesvolle opwachting maakten, gevolgd door een veelvoud aan glansrijke carrières.

Multi-talenten die hun passie voor muziek en performance hebben gebundeld in ‘Lady Trio Dame Blanche’ en dit vanmiddag graag met één en al passie voor u tot uiting willen brengen in het Huis voor de Kunst. Anne, Renée en Ineke nemen u met veel genoegen mee in de vele aangename sferen van de verschillende muziekstijlen en gunnen u deze middag een kijkje in hun muzikaal archief.

Dat wordt intens genieten!
Voor meer achtergrondinformatie musici en het te spelen programma verwijzen wij u door naar onze website www.huisvoordekunst.com/evenementen

‘Lady Trio Dame Blanche’ Huis voor de Kunst
Zondag 4 februari 2018
Aanvang: 15:00 uur (inloop vanaf 14.30 uur)
Huis voor de Kunst
Stationsstraat 10 te Veendam

Reserveren kan via de website www.huisvoordekunst.com/evenementen

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal