Direct naar de inhoud.

Valentijnsparty kinderdisco in Dukdalf 2.0

  • door:
  • op:

VEENDAM – Vrijdag 9 februari organiseert de wijkvereniging Sorghvliet een valentijnsparty voor alle kinderen van Veendam en omstreken. De disco is voor kinderen vanaf 7 jaar in Dukdalf 2.0. Tijdens de valentijnsparty kunnen de kids op de foto met hun “best friend forever” in een speciaal ingerichte hoek. De zaal zal feestelijk en in stijl van het thema worden aangekleed. De dresscode is rood en/of wit!

Vrijwilligers

Evert Bakker van de wijkvereniging Sorghvliet: “De deuren gaan open om 19:00 uur en de disco zal duren tot 21:30 uur. Tijdens de kinderdisco lopen er rond de twintig vrijwilligers rond om alles in goede banen te leiden. Net als altijd wordt het weer super gezellig. Op onze facebookpagina zult u de foto’s van de swingende avond terug kunnen vinden en van de foto van de maand”.

(ingezonden)-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal