Direct naar de inhoud.

Terugblik “Levendig Musselkanaal”

  • door:
  • op:

STADSKANAAL – Het verliep niet helemaal vlekkeloos, maar uiteindelijk lukte het gedeputeerde Eelco Eikenaar en logo-ontwerper Dennis Hemmen donderdagmiddag 22 maart in Musselkanaal toch nog de vlag in top te krijgen.

Op de vlag staat het nieuwe beeldmerk van “Levendig Musselkanaal”. Het beeldmerk staat symbool voor de levendigheid van het dorp en is ontworpen door de Musselkanaalster websitemaker Dennis Hemmen.

Het hijsen van de vlag markeert de daadwerkelijke start van de invulling van de collectieve ruimte die ontstaan is door de afbraak van 80 woningen. Naast hijsen van de vlag werd ook een Tuin Uitleenpunt geopend. Bewoners kunnen hier gratis tuingereedschap lenen voor het onderhoud van hun tuin.

Videoreportage: Boelo Lutgert-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal