Direct naar de inhoud.

Futsal Topbrands kampioen in hoofdklasse V & Z Veendam

  • door:
  • op:

.
VEENDAM – Futsal Topbrands is onverwacht kampioen geworden in de hoofdklasse van V&Z Veendam.

Doordat afgelopen maandag Cevdet gelijkspeelde tegen Freko, was het voor Futsal Topbrands er op of er onder tegen MF Shipping. Alleen bij winst zou de ploeg kampioen worden van de hoofdklasse van V&Z Veendam.

Vanaf het eerste fluitsignaal speelde Topbrands een gewonnen wedstrijd want het kwam snel op een 2-0 voorsprong. De ruststand werd bereikt met 3-0. In de tweede helft liep Topbrands uit naar een 5-0 en de titel was binnen.

De ploeg is nog niet uitgespeeld want volgende week kan Topbrands de beker ook nog pakken. Het zou een mooie afsluiting van de competitie van V&Z Veendam zijn, want de ploeg gaat vanaf komend seizoen verder in de KNVB competitie onder de naam V&Z / TOPBRANDS.

(Ingezonden)-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal