Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

ZPC Bubble vergroot zwemveiligheid van uw kind

VEENDAM – Veiligheid van uw kind aan het strand, in de zee of in een ander waterrijke omgeving, is belangrijk. Zwem- en Polovereniging Bubble uit Veendam wil u graag helpen om deze veiligheid van uw kind in het water te vergroten.

Zomer

 De zomer staat weer voor de deur. Tijdens de vakantie trekken vele mensen naar zon, zee en strand. Heerlijk! Met kinderen kan dit echter ook spannend zijn, want spetteren en dobberen is fijn maar het water kent ook vele gevaren! Is uw kind na het behalen van de zwemdiploma’s nog wel zwemvaardig genoeg? Weet uw kind wat een “mui” is? En wat betekenen al die verschillende kleuren vlaggen op het strand?

Oefenen zwemvaardigheid

Op zaterdag 12 mei 2018 van 14.30 uur tot 16.30 uur organiseert ZPC Bubble, in samenwerking met het zwembad en restaurant Tropiqua te Veendam, het “SUPER BUBBLE ZWEMFESTIJN” voor kinderen t/m groep 8. Tijdens dit festijn leren de kinderen van LIFEGUARD RENATE meer over stroming, vlaggen en veiligheid. Ooit geweten dat een vuilniszak niet alleen dient om afval in te doen maar ook levensreddend kan zijn in het water? Er zal volop worden geoefend. Ook zullen onze enthousiaste trainers op een leuke manier de zwemvaardigheid van de kinderen weer opfrissen.

Plezier

Natuurlijk wordt er ook gespeeld, want plezier in het water, is veiligheid voor later. Na het oefenen zullen wij daarom met elkaar nog een leuk spel gaan doen en kan er nog even volop vrij worden gespetterd. Ook wanneer u niet op vakantie gaat naar zee of ander water, is uw kind natuurlijk van harte welkom. Aanmelden kan voor 4 mei 2018, via: zwemfestijn@zpcbubble.nl

(ingezonden)

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.